[:swvar:icon:15:]

Kom gezellig genieten op ons culinair belevingsplein ‘Mercado’ en proef van diverse smaakvolle hapjes, een verrassende mix van lokale ‘artisans’ en ambachtelijke specialiteiten:

  • Crispy croquettes by team Nicolas Nuyens

Een waanzinnig lekkere kipkroket à la ‘vol-au-vent’ of een rijkelijk gevulde viskroket met mosseltjes !

  • Jamón-degustatie by Cortador

Bordje ‘jamón’ wordt ter plaatse met de hand gesneden door een ervaren Spaanse ‘cortador’!

  • ‘Stoffels’ Tomaatbordje by team Nicolas Nuyens

Een heerlijk bordje van verschillende tomatensoorten met enkele frisse toetsen en vers geplukte kruiden…. de tomaten van Stoffels blijven chefs inspireren!

  • Burger bun by Filip Ceursters

Slagerij Ceursters in Oosthoven (Oud - Turnhout). Gedreven door ambacht en passie! Gekend in de regio en ver daarbuiten voor zijn top vlees. Voor Moved to Help maakte hij sappige hamburgers van het Jersey ras - eigen kweek.

  • Kaasplankje by Domus Casei

Domus Casei in Turnhout is reeds jaren hét adres voor lekkere, ambachtelijke kazen van uitzonderlijke kwaliteit uit heel Europa. Een must voor de échte kaasliefhebber!

  • Soes by Choux d’ Anvers

Choux d’ Anvers is ontstaan uit de passie voor patisserie & kwaliteit. Ze werken enkel met de meest hoogwaardige ingrediënten. De bezieler achter dit culinair project is Sam Hoskens. Voor Moved to Help brengt hij de klassieke profiterol terug tot leven.

  • IJs by Tati Crème - Gelato

Het kleine broertje van Tati Coffee Roasters verwent ons met diverse smaken van hun huisbereid én dagvers gedraaid roomijs op puur ambachtelijke en natuurlijke wijze!

Wil je graag ook genieten van al dit lekkers?


Volg ons op:

Een initiatief van: