10-06-2022

Benefiethappening zoekt bedrijven om deel te nemen of te sponsoren


Na een afgelaste editie in 2020 en een aangepast programma vorig jaar kan dit jaar weer een Moved to Help als vanouds georganiseerd worden. Vanaf dit jaar vindt de happening in september plaats.

Benefiethappening Moved to Help schuift op naar september

 

MERKSPLAS/HOOGSTRATEN/TURNHOUT Na een afgelaste editie in 2020 en een aangepast programma vorig jaar kan dit jaar weer een Moved to Help als vanouds georganiseerd worden. Vanaf dit jaar vindt de happening in september plaats.

De sportieve benefietdag in Merksplas-Kolonie is een gezamenlijk initiatief van Rotary Club Turnhout en Rotary Club Hoogstraten Kempen.

“Vroeger vond Moved to Help steeds plaats in mei”, zegt Katty Proost van Rotary Club Turnhout. “De twaalfde editie vindt plaats op zondag 25 september. Opnieuw kunnen we rekenen op een tweehonderdtal Kempense bedrijven om er een geslaagd event van te maken.”

Mosselen

“Door de samenwerking met Rotary Club Hoogstraten kan dit jaar genoten worden van hun jarenlange ervaring en kookkunst met hun overheerlijke mosselen. Voor de jongsten voorzien ze een Kids Run en een kinderanimatiepark met kinderopvang.”

“De Team Challenge met ludieke en sportieve uitdagingen voor de meer dan veertig deelnemende ploegen blijft een van de hoogtepunten. Daarnaast hernemen we de Kolonie Trail Run natuurjogging en het klassieke G-sport-voetbaltoernooi.”

Oproep

De opbrengst van het evenement gaat naar allerlei lokale goede doelen, waarvan een aantal zich inzetten in de strijd tegen kansarmoede. Katty Proost doet een oproep aan alle ondernemingen in de Kempen: “Heb je interesse om dit mooi benefietevent te sponsoren en/of deel te nemen aan één van hun sportieve activiteiten met jouw medewerkers?Alle info vind je op www.movedtohelp.be.

 

 

https://www.made-in.be/kempen/benefiethappening-zoekt-bedrijven-om-deel-te-nemen-of-te-sponsoren/?utm_source=MIK&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=daily


Volg ons op:

Een initiatief van: