[:swvar:icon:15:]
  • Nieuwsoverzicht

09-06-2022

Benefiethappening Moved to Help schuift op naar september


Na een afgelaste editie in 2020 en een aangepast programma vorig jaar kan dit jaar weer een Moved to Help als vanouds georganiseerd worden.

Benefiethappening Moved to Help schuift op naar september

 

MERKSPLAS/HOOGSTRATEN/TURNHOUT Na een afgelaste editie in 2020 en een aangepast programma vorig jaar kan dit jaar weer een Moved to Help als vanouds georganiseerd worden.

De sportieve benefietdag in Merksplas-Kolonie is een gezamenlijk initiatief van Rotary Club Turnhout en Rotary Club Hoogstraten Kempen. “Vroeger vond Moved to Help steeds plaats in mei”, zegt Katty Proost van Rotary Club Turnhout. “De twaalfde editie vindt plaats op zondag 25 september. Opnieuw kunnen we rekenen op een tweehonderdtal Kempense bedrijven om er een geslaagd event van te maken. Door de samenwerking met Rotary Club Hoogstraten kan dit jaar genoten worden van hun jarenlange ervaring en kookkunst met hun overheerlijke mosselen. Voor de jongsten voorzien ze een Kids Run en een kinderanimatiepark met kinderopvang.”

“De Team Challenge met ludieke en sportieve uitdagingen voor de meer dan veertig deelnemende ploegen blijft een van de hoogtepunten. Daarnaast hernemen we de Kolonie Trail Run natuurjogging en het klassieke G-sport-voetbaltoernooi.” De opbrengst van het evenement gaat naar allerlei lokale goede doelen, waarvan een aantal zich inzetten in de strijd tegen kansarmoede.(ram)

 

https://m.gva.be/cnt/dmf20220609_93005676

 


Volg ons op:

Een initiatief van: