[:swvar:icon:15:]
  • Nieuwsoverzicht

07-06-2022

Moved to Help toe aan twaalfde editie: sportieve benefiethappening voor tal van goede doelen


De serviceclubs Rotary Turnhout en Hoogstraten Kempen bundelen hun krachten en gaan samen Movde to Help organiseren. De grote sportieve benefiethappening vindt plaats op de Kolonie van Merksplas op 25 september.

Moved to Help toe aan twaalfde editie: sportieve benefiethappening voor tal van goede doelen

 

MERKSPLAS/HOOGSTRATEN/TURNHOUT De serviceclubs Rotary Turnhout en Hoogstraten Kempen bundelen hun krachten en gaan samen Movde to Help organiseren. De grote sportieve benefiethappening vindt plaats op de Kolonie van Merksplas op 25 september.

Moved to Help is een traditie geworden de voorbije jaren waarbij heel wat goede doelen een flinke cent kregen. Dit jaar is het al de twaalfde editie. Dit jaar slaan Rotary Turnhout en Rotary Hoogstraten de handen in elkaar. Ze werken daarvoor samen met partners zoals The ROC event management, LevHel, Technofit Sportpret vzw, Brandle en Made In Kempen.

200 bedrijven

Deze editie zullen opnieuw een 200-tal Kempische bedrijven hun schouders zetten onder dit mooie initiatief om er opnieuw een geslaagd event van te maken. Er komt alvast een tweede editie van de Kolonie Trail Run - natuurjogging en het klassieke G-sport-voetbaltornooi. “Door de samenwerking met Rotary Club Hoogstraten kan er deze editie genoten worden van hun jarenlange ervaring en kookkunst met hun overheerlijke mossele”, klinkt het bij de organisatie. “Voor de jongsten voorzien we een Kids Run én een fantastisch kinderanimatiepark met kinderopvang. Eén van de voltreffers van onze happening is opnieuw de sportieve Team Challenge Competitie.”

Goede doelen

Op deze editie worden minstens 40 ploegen van telkens 5 deelnemers verwacht, die zullen strijden om verschillende felbegeerde wisselbekers. De opbrengst van het event gaat naar het goede doel zoals ’t ANtWOORD, Hivset, Kaaiman, De Oversteek, De Watertoren, Moederzorg, Armen Tekort, VIBO, Watersnood Wallonië, Vredesproject Tom Sauer, In Crescendo, ’t Verzetje, Scholengemeenschap Markdal, Sportpret, Zandschakel, De Kompagnie, Siddartha, Sasel, De Schakel, Samenlevingsopbouw Energie en Woonkwaliteit Steunpunt Turnhout.

 

https://www.hln.be/merksplas/moved-to-help-toe-aan-twaalfde-editie-sportieve-benefiethappening-voor-tal-van-goede-doelen~ad7ed9dd/


Volg ons op:

Een initiatief van: