[:swvar:icon:15:]
  • Nieuwsoverzicht

03-04-2019

Word sponsor van hét Kempische benefietevenement!


Op zondag 12 mei organiseert Rotary Club Turnhout reeds de 10de editie van Moved to Help, een sportief benefietgebeuren voor bedrijven en families met een groot hart!

Word sponsor van hét Kempische benefietevenement!

Op de buitengewone locatie van het prachtig gerestaureerde boerderijencomplex van Merksplas – Kolonie bieden wij jou graag een aantrekkelijk en vernieuwd programma voor jong en oud.

Zo organiseren wij dit jaar voor het eerst een unieke Kolonie Trail Run, dwars doorheen de mooie natuur van Merksplas – Kolonie!

Onze succesvolle en gezellige Team Challenge competitie zal voortaan niet alleen bedrijven, maar ook families en vriendenclubs een dynamisch en leuk samenspel bieden. Traditiegetrouw voorzien wij voor de jongsten een Kids Run en een fantastisch kinderparadijs mét kinderopvang. Kwaliteitsvolle foodtrucks zorgen voor een uitgebreid aanbod aan heerlijke lekkernijen. Tenslotte kan je komen supporteren voor onze sportieve G-voetballers.

Vorig jaar hadden wij een recordopkomst van meer dan 3.000 deelnemers en konden wij een 7-tal sociale doelen daadwerkelijk steunen.

Ook dit jaar zal de opbrengst van ons evenement naar volgende lokale sociale doelen gaan:

  • ’t Antwoord (Turnhout)
  • vzw ArmenTekort
  • De Schakel (Beerse)
  • Samenlevingsopbouw Energie en waterprojecten
  • vzw Sportpret

Volgende enthousiaste Platinum Sponsors hebben alvast hun steun betuigd aan onze feestelijke jubileumeditie: Across Health - Amival – BioQube Ventures – CAC Mercedes-Benz – Groep Van Roey – Group Joos – ING – Lambregts & Robben – PFL – Soudal.

Mogen wij jou ook als sponsor verwelkomen?

Wij verwachten je graag op zondag 12 mei!


Volg ons op:

Een initiatief van: